De tekniska framstegen har drastiskt förändrat människors liv till det bättre de senaste 100 åren. Faktum är att de tekniska framstegen har gjort så stor skillnad att det är svårt att klara sig en dag utan dem, vare sig det gäller elektroniken i bilen eller värmesystemet i fastigheten. Av denna anledning är det avgörande att tekniken alltid fungerar och att inga oväntade problem uppstår. Det värsta som kan hända är när något oväntat tekniskt fel uppstår och du inte vet hur du åtgärdar detta fel. I tider som dessa är lösningen att ha någon som kan hjälpa dig med underhåll och teknisk förvaltning. Det viktigaste av allt är att få hjälp med tekniken i bilen och i fastigheten eftersom det är så grundläggande. Alla bor i hem och nästan alla behöver ett transportmedel.

Skaffa professionell hjälp med förvaltning och boendetjänster

Du som är fastighetsägare eller bor i en bostadsrätt har stor nytta av att få hjälp med förvaltning och boendetjänster. Nabo erbjuder en digital förvaltningsplattform tillsammans med en teknisk förvaltare som tar ansvar för fastighetens underhåll. Denna certifierade tekniker arbetar proaktivt för att förebygga problem och uppdaterar dig regelbundet om vad som behöver åtgärdas. Teknikern meddelar dig även om var det kan göras förbättringar och moderniseringar.

Nabo erbjuder allt du kan tänkas behöva hjälp med i den tekniska förvaltningen. I teknisk förvaltning som Nabo erbjuder ingår sammanfattningsvis följande:

  • Möten med redogörelse för underhållsarbetet och budget för kommande år.
  • Uppföljning av planerat underhållsarbete.
  • Årlig tillsyn i form av besiktning och uppdatering av gällande underhållsplan.
  • Eventuella administrativa tjänster för att underlätta bostadsrättsföreningens arbete.

Genom att låta en certifierad och erfaren tekniker ta hand om fastighetens tekniska förvaltning kan du tryggt luta dig tillbaka.

Garanterar långvariga resultat

Kom ihåg att teknisk förvaltning inte bör utföras av en billig amatör eftersom de saknar adekvat utbildning och erfarenhet. Nabos tekniker är däremot experter inom sina respektive områden och har gjort samma arbete i åratal. Det garanterar långvariga resultat och förhindrar allvarliga misstag. Så välj det säkra framför det osäkra och välj Nabo – bostadsrättsföreningens bästa vän som håller på att modernisera framtidens förvaltning och boendetjänster! Gör som många andra, klicka in på Nabos hemsida och begär en offert genom att fylla i kontaktuppgifter och bostadsrättsföreningens namn.