Att ha en bil kostar pengar. Särskilt när du behöver fixa något med bilen. Att fixa bilen kan vara nödvändigt när något har gått sönder. Men det är minst lika vanligt att man vill förnya bilen för att man har ett intresse för bilar.

Oavsett vad du kan känna igen dig i så kan du behöva tjäna in en extra slant för att du ska kunna ta hand om din bil så som du önskar. Här nedan kan du läsa mer om det.

Sälj ditt guld

Om du har smycken eller föremål av äkta guld kan du sälja dem. Du kan gå in på diamantbrev.se och beställa hem ett brev. Därefter lägger du in smycket i brevet och skickar tillbaka det till företaget. Det brukar dröja ett par dagar från att brevet har levererats till företaget tills de har värderat smycket. Därefter får du pengar på ditt konto.

Att sälja smycken är ett av de enklaste sätten att få in en extra slant. Men det som är bra att tänka på innan du skickar iväg ett smycke till företaget är att du endast får betalt för det om det är äkta. Det vill säga att det är av äkta guld eller har ädelstenar. Du kan även få betalt för smycken som består av äkta silver.

Det är lätt att ta reda på om smycket är äkta eller inte. Äkta smycken har en kontrollstämpel på sig. Är det guld eller ädelsten ska det finnas en liten text som styrker hur många karat den innehåller.