Det finns vissa saker som alla bilägare och blivande bilägare bara måste känna till och det är var du kan köpa och sälja din bil för att göra den absolut bästa affären. Naturligtvis handlar det inte bara om ett ställe utan om valmöjligheter och de bör vara många. Visste du till exempel att du kan köpa bilar, entreprenadmaskiner och andra fordon samt verktyg på nätauktion?

Hos blinto.se kan du både sälja och köpa begagnade entreprenadmaskiner, lastbilar, lantbruksmaskiner och personbilar. Du kan till och med hitta båtar och båtsläp här om du letar efter tillbehör till bilen som kan resultera i en rolig hobby för hela familjen. Det hela går till så att du läser om objektet på Blinto där du skapar en profil och verifierar din identitet med BankID. Samtliga objekt är kontrollerade av de kunniga mäklare som arbetar för Blinto runt om i landet för att se till att hela processen känns trygg och säker för kunderna.

Du behöver med andra ord inte tveka om du hittar drömbilen på blinto.se. Allt du behöver göra är att registrera dig, läsa på om objektet och lägga ditt bud. Numera finns det en hel del alternativ för dig som bilägare och det kan vara bra att känna till.

Köpa/äga bil